• Translate


  • 0800 30 20 50

    Години роботи

    Методи доставки:

    Доставка кур`єром

    30

    Позволяет вам установить фиксированную ставку на доставку.

    Самовивіз

    Позволить клиентам забирать заказы самостоятельно. По умолчанию, при использовании самовывоза, базовые налоги будут рассчитаны независимо от адреса пользователя.

    Наша історія

    Навіть не знаємо з чого почати чи то з ідеї, чи з думки чи з надії.
    Але почнемо з того, що ми були амбіціозними і мали наполеонівські плани зв’язані з пивом. Ми знали славетні пивні традиції Львова та Західної України, які зародилися приблизно ще 100 років тому а можливо ще давніше.
             Україна і особливо Західна Україна на протязі довгого історичного періоду перебувала під впливом різних імперії та держав, які залишили по собі традиції, як пивоваріння так і вживання пива. Так до прикладу можна виділити Австро — Угорську дуалістичну імперію, Чехо — Словаччину,Польщу а також багато чого потрапило до нас з Німеччини та Прибалтійських держав. Не було мабуть тільки Англійського стилю так, як ця острівна держава була далеко і в ті періоди історії не сильно ділилася своїми пивними таємницями а також Американського стилю, який сам тільки зароджувався в ті буремні часи. На протязі всього історичного процесу який відбувався з 20ст і до 21ст пивні традиції мали властивість модернізовуватися та розвиватися під плином часу та державних інтересів.

             Але повернемося до нас амбіційних. Звичайно, наша команда знала про всі ці періоди але водночас не розуміла чому пивна традиція так занепала чи то притихла в такій славетній державі. Після довгих роздумів ми зрозуміли, що думати це добре але треба, щось з цим робити і ми почали відтворювати та творити щось нове, те що будуть вважати мистецтвом, те чого так не хватало нам усім.

    Ми збагнули, що теорія це чудово але практика нас зіштовхнула зовсім з непередбачуваними процесами і тоді ми зрозуміли ще більше, що не можна покладатися на щось одне а потрібно покладатися на все і одразу і починати діяти. Ми слідували своїй інтуїції та цікавості і це перейшло в безцінний досвід для нас. Наша команда ступила на шлях в якому не можна здаватися і піддаватися перемогам які так солодко хотілт нас приспати тоді.

    «Іноді життя буде бити вас ключем по голові – не втрачайте віри. Треба знайти те, що ви любите, це діє як для роботи, так і для особистого життя. Єдиний спосіб бути по-справжньому задоволеним життям – робити ту справу, яку вважаєш великою. А єдиний спосіб зробити велике діло – любити те, що ти робиш. Якщо ви ще не знайшли того, що любите – продовжуйте шукати, не заспокоюйтесь».

    Своєї віри ми не втратили і продовжувати творити. Ми старалися створити та поєднати те, що дало б нам можливість сказати: «Дивіться всі! Це Українське, це те, що зварене в нас тут, нетреба нікуди їхати та шукати, осьо воно, просто простягни руку друже і ми в свою чергу простягнемо тобі пляшку з найкращим крафтовим, що ти колись пив».
    Також ми зрозуміли різницю між талантами і рішеннями. Розум – це талант, доброта – це рішення. Талант – це легко, він просто є. А рішення можуть даватися важко. Ваш талант може збити вас зі шляху, втратите пильність і можливо помилитеся в рішенні. Ми з гордістю можемо сказати, що ми це зрозуміли і пройшли той етап і продовжуємо вдосконалюватись самі та вдосконалювати наш продукт.
    Тепер нас 30 – ть і ми не думаємо зупинятися, ми не бачимо горизонту а це значить, що потрібно йти далі, йти не зважаючи ні на що і розуміти, що це тільки початок нашого шляху.
             Також ми хочемо подякувати всім хто є зараз з нами, хто готовий йти в перед в цей пригодами наповнений час. Хочемо сказати велике дякую українським виробникам які поклали не один рік свого життя, щоб вийти на ці рівні якими ми всі можемо похвалитися і не боятися представляти нашу продукцію у всіх куточках земної кулі.

    Ми маємо мету  не тільки відтворити культуру споживання пива але і вдосконалити її, зробити її іншою, зробити її кращою, зробити так, щоб кожен ковток пива переносив Вас в незабутні враження емоцій. Зараз ми дійшли до того, що якщо вірити та йти до своєї мети ми стаємо немов незламний граніт і в той хто бореться за свою мрію йде тільки до перемоги і здобуває світ.

    Мрія текст

    Зараз відкриті пропозиції:

    • Нічного продавця
    • Курь`єра
    • Менеджера поставок

    Мені цікаво

    «Джентельмени» — легенда британської пивної культури.

    Виконуючи замовлення Пірсона  одного з головни персонажів фільму), бармен смикає за ручку пивного крана, на якому красується напис Gritchie English Lore, і в пінту ллється густий світло-каштановий ель зі смаком карамелі, меду і апельсинового мармеладу – «дитя» власної броварні Гая Річі «Gritchie Brewing Company».

    Принцип роботи «Gritchie» — «від зерна до келиха»: пивоварня має власне джерело води, на фермі Ешгрув, самостійно вирощує ячмінь Maris Otter, пишається тим, що використовує англійськьки традиційни міль. Основа філософії, яку вклав у пивоварню знаменитий власник, — знання, звичаї і традиції Англії, що передаються з вуст в уста з покоління в покоління.

    І на самому виробництві, і в пиві «Gritchie» об’єднуються англійські фольклорні та релігійні традиції. Наприклад, ферментери (ємності для бродіння) названі в честь чотирьох архангелів Михаїла, Гавриїла, Рафаїла і Уріїла. У лінійці пивоварні 6 регулярних Lore-сортів: англійська Пейлі ель «English Lore» не випадково саме він з’явився в «Джентльменах» — демнстація традиції не туристичної  Англії.

    Для зйомок фільма режисер вибрав класичний, істинно англійський паб «The Princess Victoria», існуючий в районі Шепердс-Буш (Лондон) з 1829 року. Передня частина пабу, колись була трамвайною зупинкою, тепер там гарний сад з терасою. На першому поверсі знаходиться величезний зал в вікторіанському стилі — з темною палітрою кольорів, важкими меблями, вітражами, блискучими люстрами і великими картинами, більшість з яких — ботанічні принти Адама Елліса, замасковані під вінтаж. Саме в «Принцесі Вікторії» наркобарон Міккі Пірсон замовляє ель з яйцем на початку фільму, тут же він розмовляє з кримінальним авторитетом «Сухим оком».

    Невід’ємна частина культури Британії і данина традиціям англійців — проводити час в питних закладах — тавернах, ель-хаусах, пабах. Вони були центрами суспільного життя, місцем відокремлених роздумів, зустрічей з друзями, укладення угод, платформою для обговорення новин, спортивних подій. Тому англійське кіно без пабу, як пінта без пива — може бути красивим, але неповним, позбавленим смаку та стилю.


    І на кінець куди без них, маринованих яєць які фігурують в фільмі при пінті пива. Саме мариновані яйця в банках у вигляді безкоштовної закуски до пива відвоювали собі місце на барних стійках.

    По-перше, вони довше зберігалися без холодильника, по-друге, своє хитре діло здійснював «диявольський» маринад — викликав спрагу, отже, гість методично замовляв більше елю. Таким чином, «бонус» до пива працював на власників пивних закладів. І успішно продовжує це робити.



    Тренування з пивом ? не міф

    Якщо твоє улюблена вправа лежун — лежачий, а дорога дружина все частіше натякає, що «вже не промацуються твої колись залізобетонні квадріцепси, рельєф зубчастих м’язів не вражає, та й трицепс вже не той … в загальному, милий, тіло саме себе не накачає … » — треба реагувати.

    Почни займатися з малого — купи скляну гантелю-келих, залийте в неї 720 мілілітрів улюбленого пива з Beer Set . Набір кубиків на животі не накачаєш, але один знатний куб при старанності отримати зможеш!

    Переконай дружину, що сучасні фітнес-тенденції націлені на виховання тіла зсередини і для початку ти натренуєш всі життєво важливі органи (на шляху прямування пива від входу до виходу).

    Помітивши її недовіру, продемонструй серйозність намірів, приділивши увагу і техніці підняття гантелі. Попроси поспостерігати, як напружуються твої дельти, як почнуть промальовуватися тріцепси та трапецієподібні мязи і окреслюється силует грудних «шин». Тримай ритм, роби підняття ваги з однаковою амплітудою.

    Дотримуйся градус (підйому)! Щоб уникнути жартів про перекачану праву руку, працюй відразу з двома скляними снарядами, поперемінно підносячи до рота то одну, то іншу гантель.

    Пиво і музика

    Учені Вільного університету Брюсселя довели, що ви можете поліпшити сприйняття смаку і аромату пива, правильно підбираючи музичний супровід до того чи іншого сорту. «Мелодійний глютамат» пропонують використовувати в якості емоційного впливу на споживача. На основі даних, отриманих в результаті проведеного дослідження, в якому взяло участь понад 200 добровольців, команда дослідників під керівництвом бельгійського психолога Феліппе Рейносо Карвалью склала ідеальні пари стилів музики і сортів пива.

    Music-пейрінг не є чіткою інструкцією для меломанів-аматорів пива, а просто показує нові можливості для отримання насолоди. Наприклад, відчути особливість амбер елів, пілснерів і фруктових сортів пива, на думку Ф.Карвалью, допоможе інструментальна класична музика, в якій є фортепіано і флейта. Крім того, прекрасним супроводом до цих сортів будуть пісні ліверпульської четвірки The Beatles.

    Духові, струнні, смичкові і щипкові інструменти підкреслюють гіркоту охмеленного пива. Також, згідно з висновком психологів, IPA і APA «добре йдуть» під треш-метал групи Exodus або під Do not Worry, Be Happy Боббі МакФерріна. Міцне пиво з високою щільністю і пронизливим ароматом пропонують пити як по нотах пісень Take On Me норвезької рок-групи A-HA і Tainted Love британського сінті-поп дуету Soft Cell. Кислі і терпкі бельгійські Ламбік і Гозе найкраще поєднуються з Hairspray Queen американської рок-групи Nirvana або King Rocker британської Generation X.

    Власникам пивних закладів можна озброїтися новим інструментом маркетингу, але тільки в тому випадку, якщо всі гості будуть замовляти один сорт пива. А це неможливо ні в одному барі Всесвіту.

    Богині пива

    Нінкасі – шумерська богиня, яка описується в міфології як торець насолоди – пива. Вся  захоплююча історія виведена клинописом на глиняних табличках, появу яких археологи датують 1800 роком до н.е. Глава «Гімн Нінкасі» — ціла поема про приготування пива.

    Його рецепт містить такі інгредієнти: вода, баппір (так званий ячмінний «пивний хліб» з запашними травами, двічі спечений, застосовуваний в якості сухої закваски), виноград, мед. Докладно описується сам процес пивоваріння, зціджування (примітивної фільтрації), а також пиття і супроводжуючого його завату.


    Хатхор — Виглядала вона дивовижно — як небесна корова. Одного разу Ра скористався її розташуванням до себе, щоб винищити рід людський, який, бачте, недолюблював Його Верховенство. Перетворившись на левицю, Хатхор з неконтрольованою люттю стала вбивати людей. Від такого типового хоррора Ра прийшов в жах, але левицю вже було не зупинити: вона пообіцяла закінчити місію, тільки прикінчивши всіх і випивши всю людську кров.

    Тоді Сонце пішов на хитрість — звелів зварити 7000 бочок пива і додати в нього червону охру. Вийшов напій, який нічим не відрізняється від крові. Його розлили в пустелі, де безчинствувала Хатхор, і пастка спрацювала. Левиця нарізалась пива до того, що перестала розрізняти людей і предмети.

    На цьому бійня припинилася, а Ра заснував щорічне свято, в честь якого жителі Єгипту підносили його дочці пиво. З тих пір Хатхор вважається богинею пива, володаркою сп’яніння.

    Історія пива

    Історія пива – широкий і неймовірно захопливий предмет, і заслуговує значно більшої уваги, ніж їй приділяють зараз. В загальному ми сподіваємося, що зможемо накреслити основні лінії, на які надалі притомно накладатимуться деталі.


    Історія починається десь  за 22 тис. років до нашої ери. Із завершенням льодовикового періоду і зміною клімату на Середньому Сході, на територіях сучасного Курдистану, який стає більш придатним до життя. Оселившись  на цих землях, люди починають збирати дикорослі рослини і трави, як джерело поживних речовин. У  Габеклі – Тепе знайшли хімічні свідчення того, що люди могли варити пиво з диких трав ще за 15 тисяч років до нашої ери. Наші пращури відбирали найкращі насінини і , засіваючи їх з року в рік , вивели з них ячмінь і пшеницю, а самі перетворилися на фермерів і пивоварів.


    Ці селекційні трави давали врожай великим, багатим на крохмаль зерном, придатним для приготування страв і напоїв. Перші сорти пшениці містили високу кількість липкого протеїну, що зветься глютен, і завдяки йому заквашений хліб отримує свою структуру, а деякі види зернових уже за тих часів можна було вимолотити з жорстких плівок, що надзвичайно важливо для приготування доброго хліба. А от тогочасний солод містив глютену менше, що потягнуло за собою тогочасний розподіл: пшениця – для хліба, ячмінь – для пива.


    Останні знахідки свідчать, що саме в цей час пиво варили в Центральному Китаї, спочатку з рису, а потім, одночасно з цивілізаційним розвитком Близького сходу, з ячменю і сорго.
    Достеменно невідомо як винайшли процес затирання – процес, під час якого ензими перетворюють крохмаль на цукор. Існує думка, що перше солодження мало на меті зберігання зерна і підвищення його харчової цінності. А коли щодня їсти одне й те саме, можна збожеволіти від одноманітності, то ж  хтось додумався урізноманітнити щоденну кашу, використавши солод і гарячу воду. Такий «суп»  виходив солодким, подібним до швидкорозчинних каш з горішками і родзинками.


    Дослідники спираються на науковий підхід, зауважують, що пиво було помічним способом для того, щоб допомогти людям домовлятися між собою у містах – неприродно великих скупченнях людей на той час.

    Та і сьогодні, безумовно, завдяки пиву у містах значно легше і приємніше жити.

    Наш новий магазин

    Наш новий магазин в центрі, який відкрився на вулиці славетного Данила Галицького запрошує всіх гостей та поціновувачів крутого та крафтового пива до себе в гості.

    А також трішки історії  закинемо Вам. Ми довго думали, де краще відкрити наш магазин в центрі і вирішили не оминати славетного князя Галицько-Волинського князівства Данила Галицького. Великий князь створив справжній форпост на межі між європою та монгольським іго, перший хто планував походи на татарів, перший кого з князів коронував сам Папа Римський, без страху та докору Данило створив справжній Український п’ємонт, можливо завдяки якому ми зараз маємо нашу державу і пам’ятаємо її історію.

    Коли ми дізналися, що там є вільне місце то з радістю вже знали, що воно буде нашим.

    Так, що заходьте, насолоджуйтеся кожним ковтком нашого з Вами пива.

    Що було спочатку?

    Спочатку у нас була мрія, потім з’явився план а потім ми почали перевтілювати план з думок в реальність.

    Наша мрія полягала в тому, щоб відтворити пивну культуру в Україні і ми почали з славетного міста левів — Львова.

    Коли ми почали реалізовувати наш задум то відчули себе маяком світла надії, який стане світити і створить радісний  світанок для відтворення традицій та культури пивного вжитку.

    Так пивна культура в Україні існувала і до нас але ми хочемо, щоб вона жила та процвітала, щоб весь світ від заходу до сходу від півночі до півдня зрозумів, почув та відчув смак нашого з вами пива. Щоб коли приїжджаючі з за кордону наші колеги та друзі не говорили, що: «наше не таке, наше гірше» а щоб ми з Вами почули: » кращого пива ніж Українське я не пив ніде в світі». Щоб наші пивовари їхали в європу не дивитися, як там в них твориться пиво а щоб їхали забирати призові місця з пивних фестивалів.

    Ми почали створювати та будувати не ліпше ніж в когось, ми прийшли творити інше, не таке як у всіх, не таке до якого звикнуть, ми прийшли творити мистецтво.

    Наша історія співпраці з львівською пивоварнею

    Хмільний лев розпочалася з самого початку заснування нашої мережі Beer Set.

    З чого все почалося? Та мабуть з того, що в них і в нас була одна ідея, якою ми і вони жили — розвивати та просувати Українське.

    Саме ця ідея і керує нашими компаніями по сьогоднішній день. Хмільний лев показує вже не один рік круті приклади, як можна розвивати та створювати українську продукцію, яка не буде поступатися  американо-європейським стандартам.

    Можливо вони, як і ми ще не дійшли великих маштабів але наша справа на цьому етапі показати якість нашої продукції.

    Хмільний лев допомагав нам у вирішенні різних свого роду критичних становищ, які були в нас на початках, тоді ми були ще юні та маленькі але сильні та незламні.

    Ми впевнено крокуємо вперед разом, переступаючи важкі моменти які стають нам на дорозі і ми залюбки приймаємо всі виклики долі, бо знаємо, що правда за нами. Наш український прайд пива росте і чим далі стає сильніший та міцніший.

    Дякуємо Хмільному Леву, що він з нами в місті Левів.

    ПЕРЕГЛЯНУТИ БІЛЬШЕ

    Надішли нам повідомлення:

      Legend
      1. Що цікаво?

      Наші контакти

      Хочеш співпрацювати з нами або просто маєш питання?

      Заповни форму праворуч і ми вийдемо з тобою на звязок!

      Наші партнери

      beerset